NEWS ARCHIVE

”Alone On Christmas Eve” – Ny julsingel med Måns Zelmerlöw – Lyssna här!

Med julen runt hörnet börjar julbreven med jullåtar att dimpa ner, en av dom som i år är aktuell med en ny låt är Måns Zelmerlöw, en av våra mest folkkära
artister.

Låten är en utsträckt hand till alla som tvingas fira jul ensamma i år. En hoppfull hälsning om att allt förhoppningsvis kommer bli som vanligt snart. Jag älskade den från första lyssning!
– Måns Zelmerlöw

READ MORE

“Alone On Christmas Eve” är skriven av Måns Zelmerlöw tillsammans med Tobias Stenkjaer, Theo Kylin och Robert Jallinder. Låten är producerad av Fredrik Sonefors.

På fredag nästa vecka, den 13 november, har föreställningen ”Tomten och Bocken – En slags Julshow” premiär på Hamburger Börs. På scen får vi se Måns Zelmerlöw och Per Andersson i en första gemensamma show, allt regisserat av demonregissören Edward Af Sillén.  Intresset för julshowen har varit stort och flertalet extraföreställningar har satts in. Evenemanget genomförs självklart i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och biljetterna hittar du på showtic.se

För mer information och kontakt med Måns Zelmerlöw hör av dig till oss på PR & Beyond.

TOMTEN OCH BOCKEN – EN SLAGS JULSHOW MED MÅNS ZELMERLÖW OCH PER ANDERSSON

MINIMALT MED BILJETTER, MAXIMALT MED UNDERHÅLLNING PREMIÄR 13 NOVEMBER PÅ HAMBURGER BÖRS I STOCKHOLM

READ MORE

En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör. Vi säger GOD JUL –årets julshow är här! När underhållningsbranschen hamnat i limbo bestämde sig två vänner för att inte sitta hemma och rulla tummarna. Med begränsad publik och minimalt med tillgängliga biljetter blir det här en unik show att se fram emot för ett fåtal lyckliga. Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson kommer bjuda på en oförglömlig kväll när vi behöver det som mest bestående av musik, skratt, jul och galna upptåg som garanterat kommer få gästerna i rätt stämning. En sprakande helkväll med julinspirerad mat och dryck som helt enkelt måste upplevas live på Hamburger Börs.

För att boka dina biljetter klicka här!

Föreställningarna genomförs självklart i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Besökarens säkerhet är av högsta vikt och prioritering. Vid eventuella frågor eller information kontakta jul@hamburgerbors.se

Föreställningen presenteras av Ett Socialt Sammanhang, Live Nation & 2Entertain.

Följ Måns & Per online här:

Måns Zelmerlöw:
Instagram
Spotify
Facebook
Hemsida

Per Andersson:
Facebook
Information

Vi ses på Börsen!

Video for single ”On MY Way”
Directed by: Kristoffer Jansson
Måns Zelmerlöw släpper singeln ”On my way”- ett brev till sitt yngre jag

Nu är Måns aktuell med ytterligare ett singelsläpp, denna gång låten ”On my Way” från senaste albumet ”Time” som släpptes i oktober förra året och som spottat ur sig några av Måns största hits som ”Walk with me” – duetten med Dotter, ”Better now” höstens stora radio låt och nu senast ”One” alla flerfaldigt platina belönade.

READ MORE

Missa inte videon till singeln som är en exklusiv inblick i hans uppväxt har premiär på YouTube imorogn kl.16.00 

Det senaste albumet “Time” är det åttonde Måns släpper och det är det mest personliga och genomarbetade hittills. Skivan fick namnet “Time” eftersom det speglar hans liv för några år sen, ibland även tidigare än så, och leder fram till idag. Många låtar skrevs inför albumet, dels på låtskrivarsessions i Battersea, London, och en del i Peter Gabriels legendariska studio, Real World i Bath.

“On my way” är ett brev till mig själv som en ung pojke. I första versen säger jag det jag hade behövt höra när jag blev mobbad som 11 åring. Allting kommer bli bra och tro på dig själv.

Det fortsätter med min tonårstid. Om att få hjärtat krossat vid 15 och att ha “made it” vid 21. Att veta att man har mycket hårt jobb framför sig och att inget kommer gratis.

Rent musikaliskt innehåller “On my way” ett nytt sound för mig som togs fram tillsammans med producenterna för låten Pete Hammerton och Fredrik Sonefors. Det känns väldigt jag idag. Låten skrev nästan sig själv, den kom väldigt naturligt. Jag älskar när det händer!

Måns Zelmerlöw

Följ Måns på sociala medier

Instagram
TikTok
Facebook

Måns Zelmerlöw och norska stjärnan Morgan Sulele tar oss tillbaka till “Gamle dager”

Svenska artisten Måns Zelmerlöw har gått samman med den norska stjärnan Morgan Sulele och tillsammans överraskar de oss med helt färska norsk-svenska duetten “Gamle dager” som släpps idag.

READ MORE

Morgan Sulele har närmast varit aktuell i norska Så Mycket Bättre, eller Hver gang vi møtes som det heter i Norge. Morgan och Måns hittade snabbt varandra, både på ett vänskapligt och musikaliskt plan, och resultatet blev nya singeln “Gamle dager” skriven av Morgan (Magnus Clausen) och Måns tillsammans med Jesper Borgen och Simon Strömstedt.

Morgan Sulele säger att han ville göra en glad, men samtidigt små sentimental låt om en förälskelse från det förflutna. “Gamle dager” handlar om att kunna le och skratta åt gamla sorger.

Du vet den kjærligheten man trodde var riktig, som gikk litt skeis, som man måtte gå igjennom, og som man nå kan se tilbake på og smile litt av. Jeg er strålende fornøyd med livet som det er nå, men jeg tror mange kan kjenne seg igjen i å savne hvordan ting en gang var, säger 29-åringen från Bærum utanför Oslo.

Måns er en stjerne! Han er en helt utrolig dyktig vokalist og artist. Da idéen om å få ham med på låten kom på bordet, var det null tvil fra min side. Måns er også ekstremt studiotrent, profesjonell og i tillegg er han en skikkelig hyggelig fyr å henge med. Meget talentfull type, tillägger Morgan.

Måns Zelmerlöw säger att “Gamle dager” påminner honom om den första kärleken och alla jobbiga känslor som den väckte, och tillägger också att han inte sjungit så mycket på sitt modersmål tidigare.– Jag har inte sjungit så mycket på svenska men kände direkt när jag hörde låten att detta var något jag ville göra! Låten får mig att minnas mina unga dagar, den första kärleken och alla tunga känslor som den förde med sig, trots att resten av livet var totalt bekymmersfritt. Det var också ett riktigt kul möte med Morgan i studion i London och vi klickade direkt!.

“Gamle dager” finns tillgänglig på alla digitala plattformar från och med 10 april.

Om Morgan Sulele

Sedan genombrottet med “Bare Min” 2016 har Morgan Sulele spelat på scener över hela Norge och synts frekvent på topplistor över hela Norden. Förutom sina egna låtar har han bidragit som vokalist eller låtskrivare och ibland co-producent för artister som LOKE, Innertier, Marcus & Martinus, Jesper Jenset och Tungevaag & Raaban. Med de sistnämnda nominerades han även till en svensk Grammis 2019 i kategorin Årets dans/elektro för låten “All For Love”. Under vintern fick norska tv-publiken ett djupdyk in i Morgans artistkarriär när han medverkade med i den nionde säsongen av Hver gang vi møtes på TV 2, som är den norska versionen av Så Mycket Bättre.

Följ Morgan Sulele och Måns Zelmerlöw på sociala medier: 

Instagram Morgan
Instagram Måns
FB Morgan
FB Måns
TikTok Måns 

MANAGEMENT

PR & Beyond
Helene Wigren

LIVE

Live Nation Sweden AB
Markus Wiking

RECORD LABEL

Warner Music. Sweden AB
Johan Olsson – A&R

©2020 MÅNS ZELMERLÖW | WEBPROD BLOMILL